نی‌ نی سایت

آموزش آشپزی خانگی ایرانی: خلاصه تجربه‌ها از نی نی سایت






آموزش <a href="https://farazyar.ir/%d8%a2%d8%b4%d9%be%d8%b2%db%8c-%d8%ae%d8%a7%d9%86%da%af%db%8c-%da%af%d9%86%d8%ac%db%8c%d9%86%d9%87-%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%d9%86%db%8c-%d9%86%db%8c-%d8%b3%d8%a7%db%8c%d8%aa-2/" target="_blank">آشپزی خانگی</a> ایرانی: خلاصه تجربه‌ها از نی نی سایت

به دنیای خوشمزه و رنگارنگ آشپزی ایرانی خوش آمدید! در این پست، قصد داریم خلاصه ای از تجربیات و نکات ارزشمندی که مادران و خانم های خانه دار در نی نی سایت به اشتراک گذاشته اند را با شما در میان بگذاریم. این نکات می‌تواند به شما کمک کند تا آشپزی ایرانی را در خانه به راحتی و با لذت بیشتری تجربه کنید.

این تجربیات در 22 مورد دسته بندی شده اند تا بتوانید به آسانی به نکات مورد نیاز خود دسترسی پیدا کنید:

عکس مربوط به مطالب آموزشی که نکته‌ها، تکنیک‌ها، ترفندها و تجربه ها را ارائه می کند

  • 💥

    ترفندهای پخت برنج:

    برای پخت برنج مجلسی و قدکشیده، حتماً قبل از پخت، برنج را به خوبی خیس کنید (حداقل 2 ساعت). اضافه کردن یک قاشق غذاخوری روغن به آب برنج نیز به بهتر شدن پخت کمک می کند.
  • 💥

    راز خوشمزگی قورمه سبزی:

    راز اصلی در سبزی قورمه سبزی است. از ترکیب مناسب سبزیجات (اسفناج، جعفری، گشنیز، شنبلیله و تره) استفاده کنید و سبزی را به خوبی سرخ کنید تا رنگ آن تیره شود.
  • 💥

    تهیه قیمه نذری:

    برای خوشرنگ شدن قیمه، از رب گوجه فرنگی با کیفیت استفاده کنید و آن را در روغن تفت دهید تا رنگ باز کند. اضافه کردن کمی زعفران دم کرده در انتهای پخت، عطر و طعم بی نظیری به قیمه می دهد.
  • 💥

    فوت و فن کباب کوبیده:

    برای جلوگیری از ریختن کباب کوبیده از روی سیخ، از گوشت چرخ کرده با چربی مناسب استفاده کنید و گوشت را به خوبی ورز دهید. اضافه کردن پیاز رنده شده (آب گرفته شده) نیز به چسبندگی کباب کمک می کند.
  • 💥

    آموزش پخت آش رشته:

    برای خوشمزه شدن آش رشته، از کشک مرغوب و سبزی تازه استفاده کنید. می‌توانید برای طعم بهتر، کمی پیاز داغ و نعنا داغ را در انتهای پخت به آش اضافه کنید.
  • 💥

    ترفندهای کوکو سبزی:

    برای اینکه کوکو سبزی شما پفکی و خوشمزه شود، از بکینگ پودر استفاده کنید و سبزی کوکو را خیلی ریز خرد نکنید.
  • 💥

    تهیه دلمه برگ مو:

    برای تهیه دلمه برگ موی خوشمزه، از برنج نیم دانه استفاده کنید و برگ موها را به خوبی در آب نمک خیس کنید تا نرم شوند.
  • 💥

    راز خوشمزگی میرزا قاسمی:

    برای خوش طعم شدن میرزا قاسمی، بادمجان ها را روی آتش کبابی کنید تا طعم دودی بگیرند. سیر را به مقدار کافی استفاده کنید.
  • 💥

    فوت و فن پخت خورشت فسنجان:

    برای تهیه فسنجان خوشمزه، گردو را به خوبی آسیاب کنید و با رب انار ملس مخلوط کنید. می‌توانید برای طعم بهتر، کمی شکر به فسنجان اضافه کنید.
  • 💥

    آموزش تهیه عدس پلو:

    برای خوشمزه شدن عدس پلو، عدس را جداگانه بپزید و در انتهای پخت به برنج اضافه کنید. می‌توانید برای طعم بهتر، کمی کشمش و خرما را نیز در عدس پلو استفاده کنید.
  • 💥

    ترفندهای ته چین مرغ:

    برای تهیه ته چین مرغ خوشمزه و طلایی، از زعفران دم کرده غلیظ استفاده کنید و ته دیگ را با روغن فراوان چرب کنید.
  • 💥

    تهیه آش جو:

    برای خوش طعم شدن آش جو، از جو پوست کنده استفاده کنید و آش را به مدت طولانی بپزید تا جو کاملا نرم شود.
  • 💥

    راز خوشمزگی شله زرد:

    برای تهیه شله زرد خوش عطر و طعم، از زعفران دم کرده غلیظ استفاده کنید و شله زرد را به مدت طولانی دم بگذارید.
  • 💥

    فوت و فن کوفته تبریزی:

    برای جلوگیری از وا رفتن کوفته تبریزی، گوشت را به خوبی ورز دهید و مواد میانی کوفته را قبل از پیچیدن کمی تفت دهید.
  • 💥

    آموزش پخت باقلا پلو:

    برای خوشمزه شدن باقلا پلو، باقلا را جداگانه بپزید و در انتهای پخت به برنج اضافه کنید. می‌توانید برای طعم بهتر، شوید خشک را نیز در باقلا پلو استفاده کنید.
  • 💥

    ترفندهای مرغ شکم پر:

    برای خوش طعم شدن مرغ شکم پر، از آلو بخارا، قیسی و گردو در داخل شکم مرغ استفاده کنید و مرغ را با ادویه های معطر مزه دار کنید.
  • 💥

    تهیه خورش بامیه:

    برای خوش طعم شدن خورش بامیه، بامیه ها را جداگانه تفت دهید تا کمی طلایی شوند و بعد به خورش اضافه کنید.
  • 💥

    راز خوشمزگی کتلت:

    برای خوشمزه شدن کتلت، از سیب زمینی پخته و رنده شده استفاده کنید و کتلت ها را در روغن داغ سرخ کنید.
  • 💥

    فوت و فن لوبیا پلو:

    برای خوش طعم شدن لوبیا پلو، از لوبیا سبز خرد شده و گوشت چرخ کرده استفاده کنید و لوبیا پلو را با ادویه های معطر مزه دار کنید.
  • 💥

    آموزش پخت دمپختک:

    برای خوشمزه شدن دمپختک، از برنج نیم دانه و ادویه های معطر استفاده کنید و دمپختک را با روغن حیوانی سرو کنید.
  • 💥

    ترفندهای کله پاچه:

    برای خوش طعم شدن کله پاچه، کله پاچه را به مدت طولانی بپزید و از ادویه های معطر مانند دارچین و زردچوبه استفاده کنید.
  • 💥

    تهیه کباب تابه ای:

    برای خوشمزه شدن کباب تابه ای، از گوشت چرخ کرده با چربی مناسب استفاده کنید و کباب را با حرارت ملایم بپزید.

با آرزوی سلامتی و شادی برای شما!

نوش جان!








22 نکته کلیدی آشپزی ایرانی از نی نی سایت!

22 نکته کلیدی آشپزی ایرانی از نی نی سایت!

1. راز خوشمزگی قورمه سبزی

بسیاری از کاربران نی نی سایت بر این باورند که راز خوشمزگی قورمه سبزی، تفت دادن سبزی به مدت طولانی و با حرارت ملایم است. همچنین بهره‌گیری از لوبیا چیتی به جای لوبیا قرمز، عطر و طعم بهتری به قورمه سبزی می دهد. اضافه کردن یک تکه دنبه گوسفندی در ابتدای پخت، طعم فوق العاده ای به قورمه سبزی می بخشد. برای ترش تر شدن، می‌توانید یک قاشق چایخوری آبغوره یا آبلیمو اضافه کنید. بهتر است گوشت را با پیاز داغ تفت داده و سپس به سبزی اضافه کنید. بهره‌گیری از شنبلیله خشک در انتهای پخت، عطر قورمه سبزی را دو چندان می کند.

2. ترفندهای پخت برنج مجلسی

برای داشتن برنجی قد کشیده و دون، برنج را از شب قبل خیس کنید. هنگام آبکش کردن برنج، کمی آبلیمو به آن اضافه کنید تا رنگ برنج سفیدتر شود. برای ته دیگ سیب زمینی، قبل از گذاشتن سیب زمینی ها، کف قابلمه را با روغن داغ بپوشانید. می‌توانید از زعفران دم کرده برای خوش عطر و رنگ کردن برنج استفاده کنید. برای جلوگیری از خمیر شدن برنج، از آب کمتری استفاده کنید. بعد از دم کشیدن برنج، کمی روغن داغ روی آن بریزید تا براق شود. می‌توانید از ماست چکیده برای طعم دار کردن ته دیگ استفاده کنید.

3. نکات کلیدی در تهیه آش رشته

برای خوشمزه تر شدن آش رشته، از سبزی آش تازه استفاده کنید. رشته آشی را در انتهای پخت اضافه کنید تا آش خیلی غلیظ نشود. برای تهیه پیاز داغ مجلسی، پیازها را به صورت خلالی نازک خرد کنید و با حرارت ملایم سرخ کنید. برای تزیین آش رشته، از کشک، نعناع داغ و پیاز داغ استفاده کنید. قبل از اضافه کردن رشته، مقداری از آش را جدا کنید تا اگر رشته زیاد شد، آش خیلی غلیظ نشود. اضافه کردن کمی عدس بیشتر، آش را مقوی تر می کند. بهره‌گیری از سیر داغ در آش رشته، طعم بی نظیری به آن می بخشد.

نمایش بیشتر

یک دیدگاه

  1. من همیشه فکر می کردم پخت برنج ایرانی خیلی سخت است تا این که مادربزرگم یه روز نشست کنارم و گفت اگر میخوای برنجت شبیه توی عروسکی بشه باید آبکش رو مثل یه قهرمان مدیریت کنی. از اون روز به بعد فهمیدم که چرا برنج بعضی ها پفکیه و بعضی ها نه. واقعا برنج ناجی سفره های ایرونیه.

    یکی از چیزایی که هرچی تمرین کردم و هنوز توش استاد نشدم درست کردن کوکوی سبزیه. بار آخر که زدم مامانم بهم خندید و گفت سبزی رو چرا انقدر قتل عام کردی! درستش اینه که سبزی رو بیش از حد خرد نکنی تا بافتش رو حفظ کنه. اگه شما هم راز پف کردن کوکو رو میدونین بهم تو کامنتا بگین.

    این که فسنجون چطور باید درست بشه همیشه برام معما بود. توی مهمونی خاله خانم یه بار فسنجونی آورده بود که تا الان طعمش زیر زبونمه. گفت فقط اگه گردو رو تا حد پودر شدن آسیاب کنی و رب انار رو توی روغن خوب تفت بدی میتونی یه فسنجون رویایی درست کنی. کاش بقیه هم نظرشون رو بگن که اون طعم خاص رو چطوری درست می کنن.

    یه بار توی آشپزی مدرسه قرار شد میرزا قاسمی درست کنیم. من به جای بادمجون کبابی از بادمجون سرخ شده استفاده کردم و نتیجه فاجعه بود! معلمم گفت این غذا نفس بادمجون کبابی رو میخواد تا روحش زنده بشه. از اون به بعد فهمیدم که بعضی غذاها ترفندهای خاص خودشون رو دارن. شما هم اگه تجربه ای دارین حتما بنویسین.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا